Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Græskarbrød med valnødder

Mere en sundere kage, end et brød. Men den er et dejligt mellemmåltid synes jeg.

Indtastet 6. november 2015 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Hvis du ikke har græskarpure, kan du lave det i ovn, skåret i både, i et overdækket fad ved 200 g. til de er møre ca. 30 min. Derefter afkøles det og blendes helt glat.

Bland fuldkornsmel med bagepulver og krydderier.

Bland de våde ingredienser og rør sammen med melet.

Tilføj dine fortrukne nødder eller chokolade.

Fyld brødet i en lille smurt brødform og bag ved 175 g i ca. 50-60 min. Til et grillspyd kan trækkes igennem uden dej. Afkøl 10-15 min i formen, vend det derefter ud og afkøl helt.

Kan også bages i muffinforme i ca. 20 min.

  175 °C   50 minutter

  175 °C   50 minutter

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk