Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Græskarsuppe

Med hokkaido, porre og gulerod

Indtastet 12. november 2018 af: Josephine

Du følger nu Josephine


Du vil nu modtage en email hver gang Josephine indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Opskriften giver:
Ingredienser
2.000 g
4 fed
200 g
300 g
3 stk
1.200 g
20 g
50 g

1) Skræl og skær alle grøntsager i tern og kog i en stor gryde. (Læg timian og lauerbærblade ved)

2) Steg kylling i tern på panden

3) Tag timian og lauerbærblade fra og hæld ½ vand (alt afhængig af hvor cremet/tynd du ønsker suppen) fra grøntsager

4) Blend med stavblender, smag til med salt og peber

5) Top med kylling (med fordel tilsæt kalkunbacon som ekstra topping og protein)

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 206 kJ
Kalorier 49 kcal
Fedt < 1 g
- mættede < 1 g
- enkeltumættede -
- flerumættede < 1 g
Kulhydrater 4 g
- heraf sukker -
Kostfibre < 1 g
Protein 7 g
Salt < 1 g
Anslåede værdier
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)

Ved indtagelse af 1 portioner (681 g)

kJ 1402
17 %
kcal 336
17 %
Fedt 5 g
7 %
Anslåede værdier

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk