Græskarsuppe
Med hokkaido, porre og gulerod
Ingredienser
2.000 | g | Hokkaido græskar |
4 | fed | hvidløg |
200 | g | løg |
300 | g | Porre, rå |
3 | stk | Gulerod, dansk, rå |
1.200 | g | Kyllingebrystfilet tilsat 12% vand, Danpo |
20 | g | Timian, tørret |
Salt, bordsalt | ||
Peber, sort | ||
50 | g | Peber, chili, rå |
1) Skræl og skær alle grøntsager i tern og kog i en stor gryde. (Læg timian og lauerbærblade ved)
2) Steg kylling i tern på panden
3) Tag timian og lauerbærblade fra og hæld ½ vand (alt afhængig af hvor cremet/tynd du ønsker suppen) fra grøntsager
4) Blend med stavblender, smag til med salt og peber
5) Top med kylling (med fordel tilsæt kalkunbacon som ekstra topping og protein)
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 206 kJ |
Kalorier | 49 kcal |
Fedt | < 1 g |
- mættede | < 1 g |
- enkeltumættede | - |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 4 g |
- heraf sukker | - |
Kostfibre | < 1 g |
Protein | 7 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 portioner (681 g)