Grill-landsholdets BBQ-sauce
Opskriften her er et par år gammel, så det er muligt at landsholdet har ændret den siden

Indtastet 11. juli 2014 af: Leif Andersen
Opskriften giver:
Ingredienser
2 | stk | løg |
6 | fed | hvidløg |
0,5 | tsk | Cayennepeber |
0,5 | tsk | Nelliker |
1 | tsk | Kanel |
0,5 | tsk | Allehånde |
3 | tsk | sellerisalt |
1 | tsk | sort peber |
5 | tsk | Sukker |
1 | dl | Æblecidereddike |
80 | g | tomatpassata |
2 | dl | lage fra soltørrede tomater |
150 | g | soltørrede tomater |
2 | spsk | brun farin |
1 | spsk | Olivenolie |
æblejuice, til rette konsistens |
Lad løg, hvidløg og tomater simrer i olien til de er møre.
Kom de øvrige ingredienser i. Kog ind til det halve, blend det sammen og kog det lidt mere.
Køles af og justeres med æblejuice.