Grov øllebrød

Med struktur fra kernerugbrød og figner. Måske en øllebrød for dem der ikke kan lide almindelig øllebrød?

Anne-Marie Andersen 24. november 2013

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Sluk ikke skærmen
Sådan gør du:

Smulder rugbrødet i en tallerken, hvis du har microovn, ellers må du bruge en gryde.

Hæld det kogende vand over.

Klip fignerne i små stykker.

Kog på ful effekt i microen 2-3 min. Rør/ mos godt rundt i øllebrødden. Kog igen 2-3 min. og rør/ mos. Hvis du koger i en gryde rører/ moser du imens det koges indtil passende konsistens.

Pisk fløden og nyd ovenpå den let afkølede øllebrød.

 

Fif: drys evt. hakkede nødder ovenpå, æblesmør er også rigtig lækkert til.

Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer
Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Opskriften hører til kategorierne:

Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk