Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Havregrød a'la gulerodskage

Utrolig velsmagende, nem at lave i en microovn. Og så er den oven i købet sund, prøv den hvis du er vild med kagen... Obs bemærkninger til Low FODMAP nederst!

Indtastet 16. juli 2014 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Kilde Inspiration fra Rebelsig
Skræl og riv guleroden i en dyb tallerken eller en gryde.
 
Bland alle de andre ingredienser i. Hvis du ikke har alle krydderierne, er den også rigtig god bare med kanel.
 
Varm grøden 2 min. i microovn ved fuld effekt.
 
Rør grøden igennem, hvis den er lidt vandet endnu, kan du give den et min. mere, indtil den er som du ønsker den.
 
I en gryde varmes det hele igennem, til grøden har den ønskede tykkelse.
 
Ved servering smages til, om du har brug for lidt sødning. Det kan være sirup, flydende honning, sukker eller sødemiddel.
 
Info Low FODMAP: speltflager er i 2015 ændret fra ubegrænset til begrænset tilladt 18 g. af Dansk oprindelse, og ikke tilladt af anden oprindelse pga. Oligo. Da det er samme FODMAP i havre kan opskriften ikke bruges under eliminationsfasen. Istedet kan du bruge havregryn fra Aurion, som er testet Low FODMAP i de grove og glutenfrie varianter. De fleste tåler dog spelt, så det er vigtigt at teste sin grænse og spise det man kan.

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk