Havregrød med kanel
Indtastet 18. september 2016 af: Anne-Marie Andersen
Opskriften giver:
Ingredienser
1 | dl | Øko. Glutenfri Havregryn, fine, Rema 1000 |
2 | dl | Vand |
1 | nip | Havsalt |
1 | tsk | Kanel |
1 | tsk | Kokos Palme Sukker |
Kom havregryn, vand og et nip salt i en dyb tallerken.
Sæt den i microovnen i 2 min.
Tilsæt kanel og rør rundt.
Drys kokos palme sukker henover.
Top evt. med frisk frugt i tern eller bær.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 295 kJ |
Kalorier | 70 kcal |
Fedt | 1 g |
- mættede | < 1 g |
- enkeltumættede | < 1 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 13 g |
- heraf sukker | 2 g |
Kostfibre | 1 g |
Protein | 2 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 portion (250,3 g)
kJ 738
9 %
kcal 175
9 %
Fedt 3 g
4 %