Havtorngele

Sukkerfri gele velegnet til panna cotta og cheesecake.

Indtastet af:

Opskriften giver 8 portioner

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Igen skal du udbløde husblasen i koldt vand i ca. 10 min. 
Imens kommes i resterende ingredienser i en lille gryde og koges under låg i 15-20 min. 
Vrid husblasene og opløs dem i den varme havtornblanding. 
Sigt blandingen i en skål, og mos havtornene, så du får alt saften med, og kun de små kerner ligger tilbage i sigten. 
Rør geléen igennem og fordel den i de 8 glas med Panna Cotta, som igen sættes på køl i minimum 2 timer, så geléen når at sætte sig inden servering.  

Pynt dem evt. med frisk mynte og frysetørret hindbær lige inden de serveres. Ikke medregnet i ernæringsberegningen. 

Opskriften tilhører kategorierne:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk