Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Havtorngele

Sukkerfri gele velegnet til panna cotta og cheesecake.

Indtastet 28. januar 2016 af: Malene

Du følger nu Malene


Du vil nu modtage en email hver gang Malene indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Igen skal du udbløde husblasen i koldt vand i ca. 10 min. 
Imens kommes i resterende ingredienser i en lille gryde og koges under låg i 15-20 min. 
Vrid husblasene og opløs dem i den varme havtornblanding. 
Sigt blandingen i en skål, og mos havtornene, så du får alt saften med, og kun de små kerner ligger tilbage i sigten. 
Rør geléen igennem og fordel den i de 8 glas med Panna Cotta, som igen sættes på køl i minimum 2 timer, så geléen når at sætte sig inden servering.  

Pynt dem evt. med frisk mynte og frysetørret hindbær lige inden de serveres. Ikke medregnet i ernæringsberegningen. 

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk