Hindbærsnitter

Indtastet 12. januar 2012 af: Leif Andersen
Opskriften giver:
Ingredienser
500 | g | smør |
400 | g | sukker |
800 | g | Hvedemel |
2 | stk | æg |
2 | tsk | Vanille, pulver |
1 | tsk | Bagepulver |
500 | g | Hindbærmarmelade |

Bland sukker, hvedemel, bagepulver og vanillepulver sammen.
175 °C 15 minutter
Skær smørret i tern og bland i til dejen ligner rasp.
Tilsæt æggene og ælt dejen sammen.
Sæt dejen i køleskabet i 1/2 - 1 time.
Del dejen i 2 stykker og rul hvert stykke ud til en plade på størrelse med en bageplade.
Bag hver plade i 15 minutter ved 175 grader.
Læg hindbærmarmeladen på den ene plade og løft forsigtigt den anden plade henover.
Lav en glasur og smør den på øverste plade. Drys evt. med krymmel og skær derefter 20 kager ud.
175 °C 15 minutter
175 °C 15 minutter
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 1925 kJ |
Kalorier | 460 kcal |
Fedt | 22 g |
- mættede | 13 g |
- enkeltumættede | 6 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 63 g |
- heraf sukker | 31 g |
Kostfibre | 2 g |
Protein | 5 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 stk (100,79 g)
kJ 1941
23 %
kcal 464
23 %
Fedt 22 g
31 %