Hindbærsnitter
Gluten- og sukkerfrie hindbærsnitter med et højt proteinindhold.
Opskriften giver 12 stk
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Start med at lave bundene. Blend kokosmelen til en fin mel, og ælt det sammen med de resterende ingredienser til bunden.
Rul dejen ud mellem to stykker bagepapir. Stik dejen ud til cirkler med et udstikkersæt eller et glas med en tynd kant. Du skal have 24 cirkler i alt. Hvis du hellere vil have rektangulære hindbærsnitter, rul da dejen ud til et kvadrat og skær den over på midten.
Bag bundene i ca. 10 min. ved 150 °C (varmluft), til de er let gylden.
Lad bunden køle af, mens du laver marmeladen.
Skræl pæren og skær den i små tern.
Udsten dadlerne og blend dem sammen med pæretern og vand til en jævn masse, og hæld det i en kasserolle sammen med hindbærrene. Lad det koge sammen til en marmelade ved svag varme, mens du laver trøffelmassen. Hold øje med det, og rør i det en gang imellem, så det ikke brænder på.
Når hindbærrene er kogt ud tages det af varmen, så det kan køle af inden du skal lægge hindbærsnitterne sammen. Sæt den evt. i køleskabet.
Når det hele er kølet af, smøres marmeladen på halvdelen af bundene, og den anden halvdel lægges ovenpå. Hvis du har lavet to lange bunde lægges også disse sammen med marmelade i midten, og skæres i passende hindbærsnitter.
Drys hindbærsnitterne med sukrinmelis og pynt med frysetørrede hindbær.