Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Hindbærsnitter

Gluten- og sukkerfrie hindbærsnitter med et højt proteinindhold.

Indtastet 19. juli 2015 af: Malene

Du følger nu Malene


Du vil nu modtage en email hver gang Malene indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Opskriften giver:
Ingredienser
30 g
80 g
50 g
1 stk
100 g
15 g
75 g
20 g
5 g
1 spsk
10 g

Start med at lave bundene. Blend kokosmelen til en fin mel, og ælt det sammen med de resterende ingredienser til bunden.
Rul dejen ud mellem to stykker bagepapir. Stik dejen ud til cirkler med et udstikkersæt eller et glas med en tynd kant. Du skal have 24 cirkler i alt. Hvis du hellere vil have rektangulære hindbærsnitter, rul da dejen ud til et kvadrat og skær den over på midten. 
Bag bundene i ca. 10 min. ved 150 °C (varmluft), til de er let gylden.
Lad bunden køle af, mens du laver marmeladen.

Skræl pæren og skær den i små tern.
Udsten dadlerne og blend dem sammen med pæretern og vand til en jævn masse, og hæld det i en kasserolle sammen med hindbærrene. Lad det koge sammen til en marmelade ved svag varme, mens du laver trøffelmassen. Hold øje med det, og rør i det en gang imellem, så det ikke brænder på.
Når hindbærrene er kogt ud tages det af varmen, så det kan køle af inden du skal lægge hindbærsnitterne sammen. Sæt den evt. i køleskabet.

Når det hele er kølet af, smøres marmeladen på halvdelen af bundene, og den anden halvdel lægges ovenpå. Hvis du har lavet to lange bunde lægges også disse sammen med marmelade i midten, og skæres i passende hindbærsnitter. 
Drys hindbærsnitterne med sukrinmelis og pynt med frysetørrede hindbær. 

  150 °C   10 minutter

  150 °C   10 minutter
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 1825 kJ
Kalorier 430 kcal
Fedt 34 g
- mættede 4 g
- enkeltumættede 13 g
- flerumættede 3 g
Kulhydrater 13 g
- heraf sukker 2 g
Kostfibre 4 g
Protein 22 g
Salt < 1 g
Anslåede værdier
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)

Ved indtagelse af 1 stk (32,77 g)

kJ 598
7 %
kcal 141
7 %
Fedt 11 g
16 %
Anslåede værdier

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk