Hjemmelavede müslibarer.
Hvorfor købe dem, når man kan lave dem selv? Så kan man jo selv styre, hvad der skal i!
Ingredienser
75 | g | Rugflager |
75 | g | Hakkede mandler |
25 | g | Solsikkekerner |
25 | g | Kokosmel |
75 | g | Mørk chokolade |
75 | g | Skyr |
2 | spsk | Honning |
1 | stk | Æg |
Bland rugflager, hakkede mandler, solsikkekerner og kokosmel sammen, og spred det ud på en bage pladen, som sættes i en forvarmet ovn på 150 grader i ca. 15 minutter. Der skal røres undervejs, så det HELE bliver gyldent.
Bland skyr, honning og og æg. Tilsæt chokoladen og den nu lune müsli-blanding.
Tilpas et stykke bagepapir til en 27 cm lang franskbrødsform og fordel blandingen i et jævnt lag.
Bag denne i en forvarmet 175 grader ovn i 15-20 minutter (155 varmluft)
Tag "kagen" ud af ovnen og skær den i 8-10 stykker, bag dem yderligere 10 minutter, dog hver for sig.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 1839 kJ |
Kalorier | 441 kcal |
Fedt | 24 g |
- mættede | 9 g |
- enkeltumættede | 10 g |
- flerumættede | 5 g |
Kulhydrater | 26 g |
- heraf sukker | 11 g |
Kostfibre | 3 g |
Protein | 12 g |
Salt | - |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 stk (48 g)