Hønsesalat med kyllinge flæskesvær
Lækker hønsesalat lavet med et grillet kyllingebryst, ristede champignons, asparges, dressing og toppet med sprødstegt kyllingeskind...
Opskriften giver 4 højtbelagt
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Pil forsigtigt skindet, af det stegte kyllingebryst og skær det i strimler. Steg det i lidt olivenolie.
Bræk kyllingekødet i mundrette bider.
Når kyllingeskindet er sprødt lægges det på fedtsugende papir (køkkenrulle).
Steg champignonerne i fedtet, og læg dem på fedtsugende papir, når de er gyldne.
Rør en dressing af græsk yoghurt, sennep, mayonnaise, salt, peber og lidt af aspargesvæden. Rør 1/2 dåse drænede asparges i, vend derefter kyllingbryst og champignoner i.
Server med en god salat og en skive ristet rugbrød eller stenalderbrød til.
Top med kyllingeflæskesvær.
Fif: retten er meget velegnet til buffet, hvor både glutenallergikere og LCHFére kan spise med.