Hønsesalat med kyllinge flæskesvær
Lækker hønsesalat lavet med et grillet kyllingebryst, ristede champignons, asparges, dressing og toppet med sprødstegt kyllingeskind...
Ingredienser
1 | stk | Kyllingebryst m. skind, her grillstegt |
100 | g | Champignon i skiver |
130 | g | Asparges, konserves |
4 | spsk | Græsk yoghurt, 10% |
2 | spsk | Mayonnaise |
0,5 | tsk | Dijonsennep |
0,5 | tsk | Salt |
1 | drys | Peber, sort |

Pil forsigtigt skindet, af det stegte kyllingebryst og skær det i strimler. Steg det i lidt olivenolie.
Bræk kyllingekødet i mundrette bider.
Når kyllingeskindet er sprødt lægges det på fedtsugende papir (køkkenrulle).
Steg champignonerne i fedtet, og læg dem på fedtsugende papir, når de er gyldne.
Rør en dressing af græsk yoghurt, sennep, mayonnaise, salt, peber og lidt af aspargesvæden. Rør 1/2 dåse drænede asparges i, vend derefter kyllingbryst og champignoner i.
Server med en god salat og en skive ristet rugbrød eller stenalderbrød til.
Top med kyllingeflæskesvær.
Fif: retten er meget velegnet til buffet, hvor både glutenallergikere og LCHFére kan spise med.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 509 kJ |
Kalorier | 122 kcal |
Fedt | 8 g |
- mættede | 1 g |
- enkeltumættede | 3 g |
- flerumættede | 2 g |
Kulhydrater | 2 g |
- heraf sukker | - |
Kostfibre | < 1 g |
Protein | 11 g |
Salt | - |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 højtbelagt (137 g)