Hotdogbrød
Luftige og velsmagende pølsebrød. Bonus at hotdoggen kunne stå selv på tallerkenen og der var ingen brød der gik i stykker undervejs.
Ingredienser
3 | dl | Lunken vand |
50 | g | Gær |
1 | stk | æg |
2 | spsk | Sukker |
0,5 | dl | Olivenolie |
1 | tsk | Salt |
100 | g | Durummel, fuldkorns |
400 | g | Hvedemel |

Gæren røres ud i lunken vand. De øvrige ingredienser røres i, hvedemelet tilsættes sidst, lidt af gangen, evt. lidt mere eller mindre. Ælt gerne 15-20 min på røremaskine.
200 °C 15 minutter
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 1179 kJ |
Kalorier | 282 kcal |
Fedt | 7 g |
- mættede | < 1 g |
- enkeltumættede | 4 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 49 g |
- heraf sukker | 3 g |
Kostfibre | 2 g |
Protein | 7 g |
Salt | - |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 Hotdogbrød (52,727 g)