Hurtig og nem gulerodskage
Når kagen bages i microovn, tager det under 10 min. fra gulerødderne er skrællet, til der er lækker nybagt kage, det er næsten for let...
Ingredienser
1 | dl | Fintrevet gulerod |
2 | spsk | Speltmel med top |
1 | spsk | Groft speltmel med top |
1 | stk | Stort æg |
3 | spsk | Sukker |
0,5 | tsk | Natron |
0,5 | tsk | Kanel |
0,25 | tsk | Vanille, pulver |
0,25 | tsk | Havsalt |
0,25 | dl | Olivenolie |
Topping: | ||
75 | g | Laktosefri friskost naturel, Arla |
1 | drys | Vanille, pulver |
60 | g | Flormelis |
0,25 | tsk | Citronekstrakt, eller citronsaft/skal fintrevet |

Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 1103 kJ |
Kalorier | 262 kcal |
Fedt | 11 g |
- mættede | 3 g |
- enkeltumættede | 5 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 36 g |
- heraf sukker | 9 g |
Kostfibre | 1 g |
Protein | 5 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 Stykker (61,654 g)