Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Hurtige horn med bagepulver

Selvom det er lidt sværere, at arbejde med den porøse boghvededej, betaler det sig virkelig i denne opskrift. Skøn nøddearoma og ekstra sprødhed venter...

Indtastet 7. august 2015 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Start med at sætte nødderne i en kold ovn og skru op på 150 g. Når de dufter, er de ristet færdig og tages ud.

Dej:

Bland de tørre ingredienser, gerne i en minihakker.

Smuldr smørret groft ud i melet.

Saml hurtigt dejen med yoghurt naturel.

Rul dejen ud på et meldrysset bord, til den er nogenlunde rund.

Del i 8, det er nemt med pizzahjul.

Fyld:

Læg de ristede hasselnødder  i et rent viskestykke og nulr skallerne af.

Det betyder ikke noget, at nogle af skallerne sidder fast.

Put chokolade og nødder op i en minihakker eller grinder, hvis du har en. Ellers kan man også bruge en stavblender.

Blend godt, skrab ned fra siderne og blend igen. Fortsæt til massen er så fin eller grov som du ønsker og smag til med agavesirup.

Du kan med fordel gange portionen op og bruge resten som nutella. For en mere lind og glat konsistens kan du tilsætte en spsk. nøddeolie og blende igen.

Horn:

Læg en skefuld fyld i den brede ende og rul hornet sammen fra den brede til den smalle ende. Det kan være svært med glutenfri, men prøv at bruge en alm. kniv til skubbe ind under dejen og rulle sammen med. Hvis dejen sidder fast kan den løsnes ved at føre en melfyldt kniv ind under.

Pensl hornene med æg.

Pynt evt. med lidt groft rørsukker eller hakkede nødder.

Bag ved 200 g. 15-20 min.

Fif: fyldet kan erstattes med nutella, marcipan, evt. rørt sammen med lidt bær eller marmelade, peaunutbutter eller anden nøddesmør.

  200 °C   15 minutter

  200 °C   15 minutter

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk