Jordbærtrøfler
Fyldte chokolader med jordbærtrøffel. Sukker- og glutenfrie, med et højt proteinindhold.
Ingredienser
50 | g | Impact Whey Protein (Vanilla Stevia), Myprotein |
30 | g | Kokosmel, revet |
40 | g | Jordbær, rå |
50 | g | Mørk Chokolade uden sukker 60 % kakao, Isis |

Kom proteinpulver, kokosmel, jordbær og FlavDrops i en minihakker eller blender, og blend det hele sammen til en fin trøffelmasse.
Del trøffelmassen i 8 lige store dele (15 g pr. stk.) og tril dem til kugler. Sæt dem i fryseren i min. en halv time, så de bliver hårde.
Smelt chokoladen, og dyp trøffelkuglerne heri en ad gangen, og sæt dem på et stykke bagepapir. Drys dem med jordbærflager, så snart de kommer op af chokoladen, da den stivner meget hurtigt på de kolde trøffelkugler.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 1552 kJ |
Kalorier | 370 kcal |
Fedt | 24 g |
- mættede | 1 g |
- enkeltumættede | < 1 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 10 g |
- heraf sukker | 2 g |
Kostfibre | 10 g |
Protein | 26 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 stk (21 g)