Kærnemælks knækbrød
Sprøde og lækre knækbrød, der vil være gode til ost, morgenmad eller mellemmåltid.
Opskriften giver 40 stk
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Bland alle de tørre ingredienser i en skål.
Hak tranebær i mindre stykker og sæt dem til side.
Bland smeltet smør med kærnemælk og bland i melet.
Sæt dejen på bagepapir, med en spiseske. Der kan være 9 på hver plade. Glat dejen ud med en våd dejskraber, det er nemmest at have en skål vand stående til at dyppe i.
Fordel de hakkede tranebær og tryk dem ned i dejen, med den våde dejskraber.
Bag 2 plader ad gangen ved 175 g. varmluft. Lad dem køle helt af. Efterbag dem til de er helt sprøde. Sprødheden kan kun vurderes, når de er afkølede. Tap på dem med en fingernegl, når lyden er klar er de sprøde.
Tip: hvis du har en dehydrator kan knækbrødene med fordel tørres færdige der.
Opbevares i tætsluttende dåse, når de er helt kolde.