Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Kanelkiks med squash

En sprød og sød kiks, som er en rigtig hyggespreder.

Indtastet 26. august 2015 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Opskriften giver:
Ingredienser
125 g
75 g
0,5 tsk
0,5 tsk
2 tsk
1 stk
75 g
50 g
0,25 dl

Hæld de tørre ingredienser i en minihakker eller lign. og kør det til havregrynene er fintmalede.

Tilsæt fintrevet squash og hak det sammen med de tørre ingredienser til det er godt fordelt.

Tilsæt fedtstof og kør igen.

Tilsæt vand og kør til dejen lige akkurat samler sig.

Hæld dejen ud på et stykke bagepapir. Læg et stykke bagepapir over og rul dejen ud i et tyndt lag.

Fjern det øverste bagepapir og skær kiksene ud med et pizzahjul.

Bag ved 175 grader i ca 15 min. Lad dem køle af. Hvis de ikke er helt sprøde, kommes de i ovnen igen i 5 min. Det kan gentages om nødvendigt. Hvis du har en dehydrator kan kiksene også tørres færdige der, uden risiko for at de bliver brændte.

Fif: hvis du ikke har tørrede bananer, kan du riste en frisk banan på en pande sammen med fedtstoffet. Det vil give den varme karamelliserede smag. Udelad vandet til du ser om dejen kan binde sammen. Tilsæt evt. 1 spsk. vand af gangen, hvis den ikke hænger sammen.

  175 °C   15 minutter

  175 °C   15 minutter

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk