Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Kanelsneglemuffins

Sød lækker og svampet kage, med lutter naturlige og sunde råvarer.

Indtastet 2. september 2015 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Kilde Inspiration fra minpaleoverden.blogspot.dk
Opskriften giver:
Ingredienser
2 stk
1 tsk
1 drys
1 nip
1 spsk
25 g
1 stk
2 stk
Remonce:
30 g
30 g
1,5 spsk

Blend tørrede bananer til pulver, sammen med de øvrige tørre ingredienser. Banansukkeret tilfører en sød og varm smag, men kan udelades. Jeg brugte en Wilfa Raw Fuel blender, men en grinder til Bamix kan også bruges. Andre blendere eller foodprocessoren kan sikkert også klare det, men har nok brug for flere pauser. Bananerne skal være så tørre, at de kan knækkes.

Blend banan og æg sammen med de tørre ingredienser.

Lad dejen hvile, imens remoncen laves.

Smelt klaret smør (eller smør) og rør det sammen med kokossukker og kanel.

Smør evt. dine muffinforme og fordel lidt dej i hver form, til bunden er dækket.

Fordel lidt remonce i hver form og dæk derefter med resten af dejen.

Kom det sidste remonce på toppen. Brug bagenden af en ske og rør lidt ned gennem dejen i hver form, så remoncen bliver fordelt lidt marmoreret.

Bag ved 200 g. i ca. 15-20 min.

Lad dem afkøle lidt i formen.

Jeg synes de er lækre og søde, som de er, men de kan også pyntes med lidt glasur af kokossmør eller chokoladeganache.

 

  200 °C   15 minutter

  200 °C   15 minutter

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk