Kanelsneglemuffins
Sød lækker og svampet kage, med lutter naturlige og sunde råvarer.
Opskriften giver 6 Muffin
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Blend tørrede bananer til pulver, sammen med de øvrige tørre ingredienser. Banansukkeret tilfører en sød og varm smag, men kan udelades. Jeg brugte en Wilfa Raw Fuel blender, men en grinder til Bamix kan også bruges. Andre blendere eller foodprocessoren kan sikkert også klare det, men har nok brug for flere pauser. Bananerne skal være så tørre, at de kan knækkes.
Blend banan og æg sammen med de tørre ingredienser.
Lad dejen hvile, imens remoncen laves.
Smelt klaret smør (eller smør) og rør det sammen med kokossukker og kanel.
Smør evt. dine muffinforme og fordel lidt dej i hver form, til bunden er dækket.
Fordel lidt remonce i hver form og dæk derefter med resten af dejen.
Kom det sidste remonce på toppen. Brug bagenden af en ske og rør lidt ned gennem dejen i hver form, så remoncen bliver fordelt lidt marmoreret.
Bag ved 200 g. i ca. 15-20 min.
Lad dem afkøle lidt i formen.
Jeg synes de er lækre og søde, som de er, men de kan også pyntes med lidt glasur af kokossmør eller chokoladeganache.