Kartoffelkage

Tynde skiver kartoffel lagt i lag med mozarella og parmesan giver flødestuvede kartofler konkurrence

Indtastet af:

Opskriften giver 6 portioner

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Løgene skæres i tynde skiver og lægges i koldt vand.

Smelt smørret og læg de knuste hvidløg heri. Lad smørret med hvidløg trække lidt.

Riv mozarellaen på et groft rivejern, og parmesanosten på et fint rivejern.

I en ikke alt for stor bradepande lægges kartoffelskiver, løgringe, mozarella og parmesan i tynde lag. Dryp lidt af smørret over hvert lag og drys med lidt salt og peber.

Slut af med kartofler og dryp med lidt mælk og det sidste smør.

Stil bradepanden i ovnen i ca. 1 time. Læg et stykke alufolie over kartoflerne, hvis de er ved at brænde på.

  210°   1 t

Opskriften tilhører kategorierne:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk