Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Kernebrød med nødder

Lækkert, nemt brød uden mel. Nødder og kerner kan varieres og ligeledes med siruppen. Så du bestemmer, om det skal være mørkt og maltet eller lyst...

Indtastet 21. august 2015 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Kilde mynewroots.blogspot.com

Vej alle tørre ingredienser af, i den bageform du vil bruge og bland dem godt sammen.

Smelt fedtstof sammen med vand og sirup og rør det i formen.

Rør grundigt rundt med en dejskraber og kom helt til bunds og ud i hjørnerne, så det hele bliver ensartet og der ikke er flere tørre steder.

Mas derefter det hele godt sammen, ned i formen og glat overfladen.

Så skal dejen hvile fra 2 timer eller til dagen efter. Den skal være fast og holde sammen.

Bages ved 175 g. i 30 min. Vendes derefter ud af formen og bages i yderligere 30-40 min. eller til brødet lyder hult når du banker på det.

Afkøles inden det skæres.

Fryseegnet, gerne i skiver, de kan tøes op direkte i brødrister.

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk