Kirsebærsauce
Sukkerfri kirsebærsauce uden alkohol.
Ingredienser
500 | g | Kirsebær, rå |
2 | g | Vaniljestang |
80 | g | Appelsin/Blodappelsin, rå |
3 | spsk | MySyrup Maple Flavour |
1 | dl | Vand |
2 | tsk | Romaroma, Dr. Oetker |
1 | spsk | Kartoffelmel |
Hæld appelsinsaft, sirup, vand og romaroma i en gryde. Skrab kornene ud af vaniljestangen og rør dem ud i lagen. Kom også den "tomme" vaniljestang i og kog det sammen ved svag til jævn varme. Rør kartoffelmelen ud i lagen, så den bliver jævnet. Sørg for at den ikke brænder på, ved at skrue ned for varmen og røre i den jævnligt.
Imens vaskes og udstenes kirsebærrene. Giv kirsebærrene et opkog i lagen og hæld det hele på skoldede glas med atamon.
Kirsebærsaucen opbevares på køl til den skal bruges. Spis den kold eller varm den op inden servering.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 244 kJ |
Kalorier | 58 kcal |
Fedt | < 1 g |
- mættede | < 1 g |
- enkeltumættede | < 1 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 13 g |
- heraf sukker | < 1 g |
Kostfibre | 1 g |
Protein | 1 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 portion (108 g)