Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Klatkager af chiagrød

Indtastet 2. september 2016 af: Majse-2000

Du følger nu Majse-2000


Du vil nu modtage en email hver gang Majse-2000 indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Kilde Julieklara
Opskriften giver:
Ingredienser
200 g
200 g
2 stk
120 g

Fremgangsmåde:

1. Chiafrø og mandelmælk røres sammen, og sættes på køl natten over, eller minimum 6 timer.

2. næste morgen: Chiagrøden røres sammen med de 2 æg og melet.

3 kom klatter på en pande og bag på begge sider

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 1167 kJ
Kalorier 281 kcal
Fedt 15 g
- mættede 2 g
- enkeltumættede 1 g
- flerumættede 10 g
Kulhydrater 20 g
- heraf sukker -
Kostfibre 15 g
Protein 11 g
Salt < 1 g
Anslåede værdier
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)

Ved indtagelse af 1 portioner (136 g)

kJ 1584
19 %
kcal 381
19 %
Fedt 20 g
28 %
Anslåede værdier

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk