Knasende knækbrød med frø
Opskriften giver 50 stk
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Alle frø og mel blandes sammen med salt.
Hæld vand og olie i, og rør sammen til en blød dej.
Rul halvdelen ud mellem 2 stk. bagepapir. Opskriften passer til 2 bageplader.
Skæres i ønsket str. med skarp kniv eller pizzahjul.
Bages ved 180 grader varmluft i ca. 15 min.
Tjek om de er helt tørre, når de er kølet af, ellers giv dem 5 mere og prøv igen, forsæt til de har en klar lyd, når du slår på dem. De er som regel bagt uens, så det ikke er alle, der er færdige på en gang.
Obs ved low fodmap, max 100 g. knækbrød pr. servering.
Hvis knækbrødene er tørret ordentligt, kan de holde længe og er meget velegnede, at have i en lille bøtte i håndtasken, eller på arbejde.