Kokos pandekager
Dejlige pandekager på kokosmel
Ingredienser
100 | g | Kokosmel, revet |
1 | knivspids | Vanille, pulver |
7 | g | Citronskal, rå |
8 | stk | Æg |
2 | knivspids | Salt, bordsalt |
1,5 | dl | Creme fraiche 38 % |
1,5 | dl | Fløde 38 %, piskefløde |
45 | g | smør |
5 | g | HUSK |
Risk kokosmelet forsigtigt på en pande, til det er lysebrunt. Kom i en minihakker / brug stavblender til det er helt fint. Fyld citronskal i og blend med til det er helt fint.
Brun smøret på en pande til det er bruset af, lyst brunt og dufter svagt af karamel/nødder.
Bland æg, det finthakkede kokosmel m/citronskal, vaniliepulver, cremefraise, fløde og HUSK (psyllium-frøskaller).
Lad det stå i 5 min - for at loppefrøskallerne skal virke.
Bag pandekagerne på en pande. Hvis du har en god pande er det ikke nødvendigt at bruge fedtstof.
Du kan også gå all-in og bruge en vaniliestang istedet for vanilie pulver.
Bemærk iøvrigt at det er vaniliepulver og ikke vaniliesukker der anvendes (af LCHF/KETO/Palæ hensyn).
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 1453 kJ |
Kalorier | 347 kcal |
Fedt | 34 g |
- mættede | 14 g |
- enkeltumættede | 8 g |
- flerumættede | 2 g |
Kulhydrater | 3 g |
- heraf sukker | < 1 g |
Kostfibre | < 1 g |
Protein | 9 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 stk (75 g)