Kopkage med banan og chokolade

Indtastet af:

Opskriften giver 1 portion

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Smelt smørret i en stor kop og fordel det rundt i koppen.

Rør æg i og derefter de tørre ingredienser.

Bag i microovn ved fuld effekt ca. 45 sek. Lad den hvile et øjeblik og giv den evt. 15 sek. mere. Dette kan gentages efter behov.

Kagen er færdig, når et grillspyd kan trækkes rent ud. Den kan godt se lidt ubagt ud langs kanten, når den er færdig i midten. Pas på ikke at overbage den.

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk