Krondyr filet

Indtastet af:
Fremgangsmåde:

Kartoflerne skrælles og smørret smeltes, løget hakkes. Det kommes i ovnen på 200 g i ca. 50 minutter. Derefter tages de ud og presses og køles ned. De skæres i stykker, og varmes op igen ved 150 grader i ca. 30 min.
Dyp kødet tørt, og krydr med salt og peber. Kom smør og olie på panden, og brun kødet godt på begge sider, 3 minutter på hver side. Derefter ligges det i ovnen 5 min og tages ud, dette gentages til det er færdigt. Fonden koges ned, af steger grøntsagerne kommer rødvinen på koger den ind.
 

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk