Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Krondyr filet

Indtastet 26. september 2014 af: Kevin

Du følger nu Kevin


Du vil nu modtage en email hver gang Kevin indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Kartoflerne skrælles og smørret smeltes, løget hakkes. Det kommes i ovnen på 200 g i ca. 50 minutter. Derefter tages de ud og presses og køles ned. De skæres i stykker, og varmes op igen ved 150 grader i ca. 30 min.
Dyp kødet tørt, og krydr med salt og peber. Kom smør og olie på panden, og brun kødet godt på begge sider, 3 minutter på hver side. Derefter ligges det i ovnen 5 min og tages ud, dette gentages til det er færdigt. Fonden koges ned, af steger grøntsagerne kommer rødvinen på koger den ind.
 

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk