Kartoflerne skrælles og smørret smeltes, løget hakkes. Det kommes i ovnen på 200 g i ca. 50 minutter. Derefter tages de ud og presses og køles ned. De skæres i stykker, og varmes op igen ved 150 grader i ca. 30 min.
Dyp kødet tørt, og krydr med salt og peber. Kom smør og olie på panden, og brun kødet godt på begge sider, 3 minutter på hver side. Derefter ligges det i ovnen 5 min og tages ud, dette gentages til det er færdigt. Fonden koges ned, af steger grøntsagerne kommer rødvinen på koger den ind.
Dyp kødet tørt, og krydr med salt og peber. Kom smør og olie på panden, og brun kødet godt på begge sider, 3 minutter på hver side. Derefter ligges det i ovnen 5 min og tages ud, dette gentages til det er færdigt. Fonden koges ned, af steger grøntsagerne kommer rødvinen på koger den ind.