Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Kryddermuffins

Saftig og lækker, man kan slet ikke smage de er bagt med bønner

Indtastet 30. januar 2013 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Bønnerne hældes i en sigte og skylles med koldt vand indtil de ikke skummer længere.

Blend bønnerne grundigt, det er nemmest på foodprocessor, men en stavblender kan også bruges.

Blend smørret sammen med bønnerne, derefter de 2 slags sukker, så krydderierne, bagepulver, natron og skummetmælkspulver (kan evt. erstattes med mandelmel eller kartoffelmel). Tilsidst blendes æggene i 1 af gangen.

Hældes i muffinsforme og bages midt i ovnen i 25 min ved 185 grader.

Når kagerne er kølet af, kan de pyntes med med mascarponecreme med lemoncurd. Ingredienserne røres sammen med lidt lemoncurd af gangen, og smages til. Opbevares derefter i køleskab og smager dejligt direkte fra køleskabet.
  185 °C   25 minutter

  185 °C   25 minutter

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk