Kryddermuffins
Saftig og lækker, man kan slet ikke smage de er bagt med bønner
Indtastet 30. januar 2013 af: Anne-Marie Andersen

Bønnerne hældes i en sigte og skylles med koldt vand indtil de ikke skummer længere.
185 °C 25 minutter
Blend bønnerne grundigt, det er nemmest på foodprocessor, men en stavblender kan også bruges.
Blend smørret sammen med bønnerne, derefter de 2 slags sukker, så krydderierne, bagepulver, natron og skummetmælkspulver (kan evt. erstattes med mandelmel eller kartoffelmel). Tilsidst blendes æggene i 1 af gangen.
Hældes i muffinsforme og bages midt i ovnen i 25 min ved 185 grader.
Når kagerne er kølet af, kan de pyntes med med mascarponecreme med lemoncurd. Ingredienserne røres sammen med lidt lemoncurd af gangen, og smages til. Opbevares derefter i køleskab og smager dejligt direkte fra køleskabet.
185 °C 25 minutter
185 °C 25 minutter