Kylling med nudler
nem og lækker wokret
Indtastet 8. oktober 2012 af: Anne-Marie Andersen
Opskriften giver:
Ingredienser
3 | stk | Kyllingebryster |
250 | g | Fuldkornsnudler |
3 | ltr | bouillon hønse eller grøntsags (evt. en blanding) |
1 | stk | Løg |
1 | stk | stor rød peber frugt eller 2 mindre |
100 | g | Grønne ærter, dybfrost |
100 | g | Majs, kerner, dybfrost |
2 | spsk | Olivenolie |

3 liter vand koges op med 6 bouillonterninger i en gryde.
Kyllingebrysterne skæres i mindre tern, og koges i bouillonen i ca. 10 min. Tages op med en hulske og sættes lidt til side.
Den røde peberfrugt og løget skæres i små tern imens. Ærter og majs tages frem.
Fuldkornsnudlerne koges herefter i den samme boullion som kyllingen i ca. 4 min eller følg anvisningen på pakningen. Bouillonen hældes fra, men gem lidt af det til senere ved at hælde noget af det op i en dyb tallerken.
Olien varmes op i en vok eller evt. en sauterpande. Løget svitses. Kyllingen svitses med. Når det har fået lidt farve tilsættes nudlerne, som også svitses. Hæld grøntsagerne i og lad det svitse til de er gennemvarme. Smages til med salt.
Serveres med brød til.