Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Kyllinglasagne

Velsmagende og nem Kyllinglasagne, som også kan tilberedes med svinekød istedet.

Indtastet 27. august 2016 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Rens og riv squash og gulerod.

Varm olien op i saurtepande eller gryde og svits det hakkede kyllingekød.

Tilsæt herefter de revne grøntsager og svits med nogle minutter.

Hæld hakkede tomater, merian, salt og peber i og lad det simre i minimum 10 min. eller længere.

Slå æg ud i en skål og blend fetaen i.

Snit forårsløgene og tilsæt kødsovsen. Lad det snurre med et par minutter.

Tænd ovnen på 200 grader.

Læg lasagnen sammen. Start med kødsovs, lasagneplader derefter ægge-fetablandingen og lidt kødsovs, osv. Hold kødsovs og æggeosteblanding tilbage til det øverste lag som dækkes af revet ost.

Bag i ca. 30 min. eller til lasagnepladerne er møre og toppen gylden.

Info: der kan bruges alm. lasagneplader til dem der tåler det. Hvidløgsolie kan ikke erstattes af hvidløg på andre måder ved Low FODMAP, da det indeholder fruktaner, som er en FODMAP af Oligotypen. Der må derfor ikke komme nogle dele af hvidløget med ned i retten. Hvidløgsolie kan bruges da FODMAP'en ikke kan trænge ud i olie, men der må ikke være vand, da den er vandopløselig.

 

  200 °C   30 minutter

  200 °C   30 minutter

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk