Langtidshævede kerneboller
Proteinrige morgenboller spækket med sunde fedtsyrer.
Indtastet 16. juli 2015 af: Malene
Opskriften giver:
Ingredienser
20 | g | Gær |
5 | dl | Vand |
5 | g | Havsalt |
80 | g | Græskarkerner |
500 | g | Kamut mel, MyProtein |
25 | g | Hørfrø, rå |
20 | g | Sesamfrø, hele, tørrede |
Opløs gæren
180 °C 20 minutter
180 °C 20 minutter
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 1029 kJ |
Kalorier | 244 kcal |
Fedt | 7 g |
- mættede | < 1 g |
- enkeltumættede | < 1 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 33 g |
- heraf sukker | - |
Kostfibre | 5 g |
Protein | 11 g |
Salt | - |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 stk (80,417 g)
kJ 828
10 %
kcal 196
10 %
Fedt 6 g
8 %