Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Lchf-pizza

Velsmagende og mættende pizza med oksekød. Bliver dog ikke sprød

Indtastet 9. juli 2015 af: Lone

Du følger nu Lone


Du vil nu modtage en email hver gang Lone indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Kilde Diana Kaiser

tænd ovnen på 200 g. Pisk æg med Phillidelphia med en elpisker og bland fløde, revet ost og oregano i. Hæld på bagepapir på bageplade og bag i ovn i ca 25 min. Dejen er ikke fast men samler sig under bagning.

Steg imens kødet til det er brunt og gennemstegt. Krydr med salt og peber. 

Tag bunden ud og smør tomatsauce på. Fordel oksekøddet på. Skær løget i skiver og fordel over køddet. Kom revet ost over og bag videre i ovnen i ca 10 min.

Serveres med en skål salat.

 

  200 °C   35 minutter

  200 °C   35 minutter

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk