Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

LHCF Pizza

En Pizza med lavt kulhydrat - og er meget tæt på at have konsistens som gærdej

Indtastet 10. juli 2019 af: PerB

Du følger nu PerB


Du vil nu modtage en email hver gang PerB indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Dejen:

Smelt Neutral philadelphia med 25% revet mozarella. Når det er smeltet og tæt på flydende. tilsæt æg og po fibre til det er ensartet rørt rundt.

Rul ud til en pizza imellem 2 stykker bagepapir - så tykkelsen er ensartet. Fjern det øverste stykke bagepapir.

Forbag pizzabunden i varmluftovn 10 min ved 180 grader.

Imens tages 1 løg og 1 dåse flåede tomater. Blendes med stavbender - så der ikke er vodsomt grove stykker i. Put i en si - og dræn væsken væk (kan evt. bruges sammen med krydderier til en tomatsuppe ;). Det er klar når det ligner og har konsistens som hakke oksekød (bedste forklaring jeg kan komme op med ift. hvordan det ser ud og ligner når men kører en grydeske igennem).

Læg 150g af sovsen ovenpå pizzaen. Drys revet ost ovenpå. Læg fyldet ovenpå (her er det pepperoni og Schwarzwalderskinke - men kunne være hvad du end syntes passer i smag og diet).

Bag yderligere i ovnen i 10-15 min - indtil osten er gyldenbrun.

Velbekomme

 

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk