LHCF Pizza
En Pizza med lavt kulhydrat - og er meget tæt på at have konsistens som gærdej
Opskriften giver 1 S
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Dejen:
Smelt Neutral philadelphia med 25% revet mozarella. Når det er smeltet og tæt på flydende. tilsæt æg og po fibre til det er ensartet rørt rundt.
Rul ud til en pizza imellem 2 stykker bagepapir - så tykkelsen er ensartet. Fjern det øverste stykke bagepapir.
Forbag pizzabunden i varmluftovn 10 min ved 180 grader.
Imens tages 1 løg og 1 dåse flåede tomater. Blendes med stavbender - så der ikke er vodsomt grove stykker i. Put i en si - og dræn væsken væk (kan evt. bruges sammen med krydderier til en tomatsuppe ;). Det er klar når det ligner og har konsistens som hakke oksekød (bedste forklaring jeg kan komme op med ift. hvordan det ser ud og ligner når men kører en grydeske igennem).
Læg 150g af sovsen ovenpå pizzaen. Drys revet ost ovenpå. Læg fyldet ovenpå (her er det pepperoni og Schwarzwalderskinke - men kunne være hvad du end syntes passer i smag og diet).
Bag yderligere i ovnen i 10-15 min - indtil osten er gyldenbrun.
Velbekomme