Luciabrød
Glutenfrie luciabrød med fuldkorn.
Indtastet 14. december 2015 af: Malene
Opskriften giver:
Ingredienser
2 | dl | Vand |
20 | g | Chiafrø |
20 | g | Hørfrø, rå |
20 | g | Sesamfrø, upolerede |
20 | g | Græskarkerner |
30 | g | Perfect Strø, Easis |
30 | g | Coconpure |
2,5 | dl | Skummetmælk, økologisk |
25 | g | Gær |
125 | g | Cheasy Skyr, Arla |
500 | g | Teffmel, MyProtein |
1 | g | Safran |
12 | g | Tørrede blåbær, MyProtein |
1 | stk | Æg |

175 °C 20 minutter
175 °C 20 minutter
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 1094 kJ |
Kalorier | 261 kcal |
Fedt | 8 g |
- mættede | < 1 g |
- enkeltumættede | < 1 g |
- flerumættede | 1 g |
Kulhydrater | 35 g |
- heraf sukker | 2 g |
Kostfibre | 8 g |
Protein | 11 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 stk (87 g)
kJ 952
11 %
kcal 227
11 %
Fedt 7 g
9 %