Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Lun italiensk sandwich

Med alle de bedste, klassiske, italienske råvarer. Enkelt, men så godt med smeltet mozzarella og et strejf af balsamico.

Indtastet 12. august 2015 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Skær brødet og rist det evt. let. Så er det lettere at grubbe et hvidløgsfed derpå. Skær en tynd skive af hvidløgsfedet, for hver sandwich, så afgives smagen bedre.

Smør et tyndt lag oliventapenade på nederste skive.

Læg parmaskinke, mozzarella og tomatskiver ovenpå.

Bland dressingen og dryp den over og giv gerne øverste skive et lille dryp også. Det er ikke sikkert du skal bruge al dressingen.

Varm nederste skive alene i ca 5 min. ved 180 g. til osten smelter.

Læg overen på og giv yderligere 3-4 min. eller til den er gennemlun.

Åben forsigtigt sandwichen igen og læg friske basilikumblade i.

Nydes varm.

Gerne med en serviet ved håndhånden og evt. overskydende dressing. Det snasker, men hvor er det dog lækkert.

Velegnede brød; verdens bedste, flutes, ciabatta

  180 °C   5 minutter

  180 °C   5 minutter

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk