Lun italiensk sandwich
Med alle de bedste, klassiske, italienske råvarer. Enkelt, men så godt med smeltet mozzarella og et strejf af balsamico.
Opskriften giver 1 stk
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Skær brødet og rist det evt. let. Så er det lettere at grubbe et hvidløgsfed derpå. Skær en tynd skive af hvidløgsfedet, for hver sandwich, så afgives smagen bedre.
Smør et tyndt lag oliventapenade på nederste skive.
Læg parmaskinke, mozzarella og tomatskiver ovenpå.
Bland dressingen og dryp den over og giv gerne øverste skive et lille dryp også. Det er ikke sikkert du skal bruge al dressingen.
Varm nederste skive alene i ca 5 min. ved 180 g. til osten smelter.
Læg overen på og giv yderligere 3-4 min. eller til den er gennemlun.
Åben forsigtigt sandwichen igen og læg friske basilikumblade i.
Nydes varm.
Gerne med en serviet ved håndhånden og evt. overskydende dressing. Det snasker, men hvor er det dog lækkert.
Velegnede brød; verdens bedste, flutes, ciabatta.