Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Luxus chokoladekarameller

God chokolade og god honning, det er alt du behøver til disse enkle og lækre chokoladekarameller.

Indtastet 23. november 2013 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Kilde anneauchocolat

Hak chokoladen meget fint og kom den i en skål der tåler varme.

Kom honningen i en kasserolle og varm den op til den koger.

Hæld den kogende honning over den hakkede chokolade og rør til det er en homogen masse.

Hæld massen op i en form der er foret med bagepapir. Eller hæld den i en varmebestandig sprøjte/frysepose og sprøjt massen ud i en silikoneform til støbte chokolader.

Kommes derefter på køl mindst 3 timer. Kan derefter skæres i tern eller trykkes ud af silikoneformen.

 

Fif: Brug en chokolade med høj kakaoprocent, den får tilført godt med sødme fra honningen. Tilsæt evt. nødder eller frysetørrede bær.

 

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk