Majsknækbrød med kerner
Superlækre knækbrød, der smager syndigt godt a'la nachos. Proppet med sunde kerner og fuldkorn fra majs. Nemme at lave. Prøv dem, du vil ikke fortryde...
Opskriften giver 25 stk
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Bland majsmel/gryn med alle kernerne.
Tilsæt olivenolie og kogt vand, rør det sammen til en dej. Det tager lidt tid før væsken bliver opsuget, så bare rolig, den bliver ikke ved med at være tynd.
Rul dejen ud mellem 2 stykker bagepapir. Fjern det øverste og skær dejen ud med et pizzahjul. Der er lige i overkanten af dej, især når man bruger majsmel, da det kan rulles tyndere ud. Jeg laver dobbeltportion og deler dejen i 3 og bager 3 plader fuld. Win.
Bages midt i ovnen 180 grader varmluft i 15 min, derefter skrues ned til 100 grader og de bages til de er gyldne ca. 10-15 min. Hold godt øje tilsidst.
Køles helt af. Hvis de alligevel ikke er sprøde eller har mistet sprødheden kan de bages igen ved 180 grader varmluft 5-8 min.
Opbevares i tætsluttende dåse, når de er helt kolde.