Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Majsknækbrød med kerner

Superlækre knækbrød, der smager syndigt godt a'la nachos. Proppet med sunde kerner og fuldkorn fra majs. Nemme at lave. Prøv dem, du vil ikke fortryde...

Indtastet 1. september 2014 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Kilde frk.kræsen
Bland majsmel/gryn med alle kernerne.
 
Tilsæt olivenolie og kogt vand, rør det sammen til en dej. Det tager lidt tid før væsken bliver opsuget, så bare rolig, den bliver ikke ved med at være tynd.
 
Rul dejen ud mellem 2 stykker bagepapir. Fjern det øverste og skær dejen ud med et pizzahjul. Der er lige i overkanten af dej, især når man bruger majsmel, da det kan rulles tyndere ud. Jeg laver dobbeltportion og deler dejen i 3 og bager 3 plader fuld. Win.
 
Bages midt i ovnen 180 grader varmluft i 15 min, derefter skrues ned til 100 grader og de bages til de er gyldne ca. 10-15 min. Hold godt øje tilsidst.
 
Køles helt af. Hvis de alligevel ikke er sprøde eller har mistet sprødheden kan de bages igen ved 180 grader varmluft 5-8 min.
 
Opbevares i tætsluttende dåse, når de er helt kolde.
  180 °C   15 minutter

  180 °C   15 minutter

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk