Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Majsstykker

Indtastet 16. april 2015 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Lun vandet og rør gæren ud heri.

Tilsæt yoghurt naturel, sirup (æble, ahorn eller andet) og æg.

Majsmel, fiberhusk, pofiber og fuldkornsspeltmel røres grundigt i.

Tilsæt salt og speltmel lidt ad gangen. Ælt grundigt til dejen er glat og rund.

Dejen må kun flyde langsomt ud, når du stopper røremaskinen.

For at booste hævningen, kan dejen lægges i en stor frysepose, smurt med olie. Læg den på en plade i ovnen og sæt en bradepande i bunden. Hæld en liter kogende vand i og luk ovnen.  Lad den hæve en halv time.

Klip posen op og hak dejen ud til boller med et par spartler. Slå evt. dejen ned først, hvis du har god tid.

Efterhæver 15 min eller 45 hvis dejen er slået ned.

Pensl med æggestrygelse og sigt minutpolenta over.

Sæt i 225 g. varm ovn, men skru ned til 200 g. når den er sat ind. Bagetid ca. 15 min.

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk