Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Margarita boller

Med soltørrede tomater, mozzarella og basilikum

Indtastet 27. maj 2013 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Gæren røres ud i det lune vand. Tilsæt de 3 æg, honning og fuldkornsdurummel, rør det godt sammen. Lad fordejen hvile, imens du hakker soltørrede tomater, mozzarella og basilikum.

Salt, pizzamel og hvedemel røres i dejen og æltes godt, gerne på røremaskine som kører til dejen samler sig helt (10-15 min). Tilsæt herefter basilikum, som æltes godt ind i dejen. Derefter soltørrede tomater til de er godt fordelt i dejen. Tilsidst mozzarellatern der æltes forsigtigt i; røremaskinens æltearm flyttes længere ind i skålen, så den ikke ælter osten ind i dejen, men blot fordeler den.

Dejen hæver i skålen i 30 min. Derefter sættes dejklumper på bagepapir, med våde hænder/ 2 skeer. Hviler 45 min.

Slå ægget ud og rør en tsk olielage fra tomaterne i ad gangen - pensel bollerne og drys evt. friskrevet parmesan over.

Bages ved 200 grader varmluft i ca. 12- 15 min. (Hvis der er parmesan på toppen bages det ved 200 alm., da varmluft vil være for hård ved osten)

Det er de lækreste luftige boller - bon appetit!
  200 °C   12 minutter

  200 °C   12 minutter

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk