Margarita boller
Med soltørrede tomater, mozzarella og basilikum
Opskriften giver 20 boller
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Gæren røres ud i det lune vand. Tilsæt de 3 æg, honning og fuldkornsdurummel, rør det godt sammen. Lad fordejen hvile, imens du hakker soltørrede tomater, mozzarella og basilikum.Salt, pizzamel og hvedemel røres i dejen og æltes godt, gerne på røremaskine som kører til dejen samler sig helt (10-15 min). Tilsæt herefter basilikum, som æltes godt ind i dejen. Derefter soltørrede tomater til de er godt fordelt i dejen. Tilsidst mozzarellatern der æltes forsigtigt i; røremaskinens æltearm flyttes længere ind i skålen, så den ikke ælter osten ind i dejen, men blot fordeler den.
Dejen hæver i skålen i 30 min. Derefter sættes dejklumper på bagepapir, med våde hænder/ 2 skeer. Hviler 45 min.
Slå ægget ud og rør en tsk olielage fra tomaterne i ad gangen - pensel bollerne og drys evt. friskrevet parmesan over.
Bages ved 200 grader varmluft i ca. 12- 15 min. (Hvis der er parmesan på toppen bages det ved 200 alm., da varmluft vil være for hård ved osten)
Det er de lækreste luftige boller - bon appetit!