Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Mazarin

Med lækker smag fra hyldeblomst og citrus.

Indtastet 30. juni 2013 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Kilde Klidmoster (er dog ændret lidt i min version)
Marcipan rives groft og røres sammen med rørsukker og smør. Æggene piskes i, et ad gangen.

Hyldeblomsterne, der er til overs, når der er lavet hyldeblomstsaft, vejes af og blendes med noget af kagedejen. Nogle af citronskiverne kan blendes med og udgøre en del af de 400 g. Kagen får en intens smag af citrus og hyldeblomst, der kan evt anvendes mindre, hvis man ikke er til så kraftigt smagende kage.

Den blendede blomstermasse røres i dejen. Hvedemel vendes i.

Smør formene og drys dem med rasp. Hæld et par store spsk. dej i hver form til minimazarinerne, der bages 15-20 min. ved 160 grader varmluft.

Kagen kan også bages i 2 springforme Ø 18 cm og bages ca. 40 min. ved 180 grader alm. ovn.

Stik i kagen med et grilspyd eller lign. Der skal ikke hænge noget dej ved, når kagen er færdig.



  160 °C   15 minutter

  160 °C   15 minutter

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk