Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Mini pizzaer

Indtastet 31. august 2014 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Rør gæren ud i lunt vand. 
 
Tilsæt FiberHusk, pofiber og fuldkornsspeltmel. Rør det godt sammen og tilsæt salt, samt fint speltmel lidt ad gangen. Jeg bruger en røremaskine til æltningen og når dejen har samlet sig til en kugle, tilsættes olivenolien. Derefter skal den køre til dejen igen har samlet sig helt.
 
Hæver i 1 time. Ovnen varmes op til 250 grader med en plade i. Dejen formes til flade boller og lægges på bagepapir. Top med tomatskiver og mozzarella.
 
Gelejd mini pizzaerne over på den varme plade og bag dem ca. 15 min. Til de har lidt gylden farve.
 
Drys evt. med revet parmesan, lidt salt, et dryp olie og basilikumblade. Eller bare spis dem som de er.
 
 
 
 
  250 °C   15 minutter

  250 °C   15 minutter

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk