Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Nem Béarnaise sauce

Nem hjemmelavet béarnaise sauce (dog ikke rigtig bérnaise sauce).

Indtastet 26. april 2012 af: Jonas Hjelmager

Du følger nu Jonas Hjelmager


Du vil nu modtage en email hver gang Jonas Hjelmager indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Tag 2 æggeblommer og kom dem i en gryde sammen med 3 spiseskeer cremefraise 38%.

Pisk dem roligt sammen ved meget svag varme,

Når saucen er tyk og man kan se den trækker spor efter piskeriset når man pisker, skal der smør i sovsen.skær smøret i små stykker, og kom et par i ad gangen. Det ene stykke smør skal helst være smeltet inden man kommer næste i.

Derefter smages sovsen til med salt, estragon og citron..

Det er vigtigt at man hele tiden rører rundt, og ikke varmer sovsen ved for høj varme. Gerne ved en ca. 2-4 stykker på kogeplader.

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk