Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Nem og hurtig mazarinkage

Lynhurtig at lave i en microovn, men den kan naturligvis også bages i alm. ovn.

Indtastet 24. juli 2014 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Blend bønnerne, tilsæt smør og blend sammen.
 
Blend mandlerne til mel, og bland med de tørre ingredienser. Hæld sammen med bønnemassen og blend igen.
 
Blend mandelekstrakt og æg i. Lad dejen hvile få min.
 
Smør imens formen, jeg bruger en på 18 cm Ø (5 dl.)
 
Hak den mørke chokolade.
 
Hæld dejen i formen og bag ved fuld effekt 3.40 min. Hold øje med den ikke koger over. Åbn ovnlågen straks, hvis den gør og fortsæt bagningen igen umiddelbart efter.
 
Afkøl kagen lidt og smelt imens chokoladen i microovn 25-30 sek. Derefter halveres tiden, indtil den er smeltet.
 
Bland små tern af kold smør i chokoladen og rør den homogen. 
 
Fordel chokoladen over kagen. 
 
Pynt evt. yderligere f.eks med frysetørrede bær, eller tivolidrys til børn.
 
 

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk