Nem og hurtig mazarinkage
Lynhurtig at lave i en microovn, men den kan naturligvis også bages i alm. ovn.
Indtastet 24. juli 2014 af: Anne-Marie Andersen

Blend bønnerne, tilsæt smør og blend sammen.
Blend mandlerne til mel, og bland med de tørre ingredienser. Hæld sammen med bønnemassen og blend igen.
Blend mandelekstrakt og æg i. Lad dejen hvile få min.
Smør imens formen, jeg bruger en på 18 cm Ø (5 dl.)
Hak den mørke chokolade.
Hæld dejen i formen og bag ved fuld effekt 3.40 min. Hold øje med den ikke koger over. Åbn ovnlågen straks, hvis den gør og fortsæt bagningen igen umiddelbart efter.
Afkøl kagen lidt og smelt imens chokoladen i microovn 25-30 sek. Derefter halveres tiden, indtil den er smeltet.
Bland små tern af kold smør i chokoladen og rør den homogen.
Fordel chokoladen over kagen.
Pynt evt. yderligere f.eks med frysetørrede bær, eller tivolidrys til børn.