Nudelret med kylling
Indtastet 27. juni 2013 af: Anne-Marie Andersen
Opskriften giver:
Ingredienser
2,5 | ltr | Bouillon, høns/kylling fra Touch of taste (flaske) |
300 | g | Kyllingebryst |
400 | g | Nudler (af ris ved Low Fodmap og glutenfri) |
1 | spsk | Smør, saltet |
1 | stk | Løg (grøn del af forårsløg ved Low Fodmap) |
150 | g | Broccoli, stokken |
2 | stk | Peberfrugt, rød, rå |
30 | g | Jordnøddesmør |
1 | dl | Bouillon høns/kylling fra Touch of taste |
165 | g | Kokosmælk, en lille dåse |
136 | g | Ananas svarer til en lille dåse |

Vand og bouillon bringes i kog og kyllingebrysterne koges deri.
Imens snittes grøntsager og ananas, broccolistokken skæres i skiver på 2-3 mm.
Jordnøddesmøret røres med ca. 1/2 dl. bouillon (af det som kyllingen har kogt i).
Tag kyllingebrysterne op og skær igennem, når de er gennemstegte skæres de i tern. Bouillonen gemmes, da nudlerne også koges deri.
Smørret smeltes på en sauterpande og løgene svitses. Broccoli tilsættes samt en halv dl. bouillon, som det koges i.
Nudlerne koges i bouillonen.
Rød peber i tern, jordnøddesmørsovs og kokosmælken hældes på panden. Kyllingetern og ananas tilsættes.
Nudler tilsættes når de er færdigkogte og bouillonen kasseres. Det hele vendes sammen og serveres med det samme.
Server gerne med en håndfuld peanuts drysset over.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 743 kJ |
Kalorier | 179 kcal |
Fedt | 6 g |
- mættede | 3 g |
- enkeltumættede | < 1 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 23 g |
- heraf sukker | < 1 g |
Kostfibre | 1 g |
Protein | 10 g |
Salt | - |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 personer (235,045 g)
kJ 1747
21 %
kcal 421
21 %
Fedt 14 g
21 %