Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Otto ris

En lækker snyde-risotto, som kan laves med en rest ris.

Indtastet 16. oktober 2012 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Hvis du ikke har en rest ris, sættes risene først over at koge efter anvisningen på pakken.

 
Imens hakkes løg og peberfrugt.
 
En stor pande sættes over middelvarme, olien varmes op, løgene svitses til de er klare. Oksekødet svitser med til det er brunt. Hæld evt. fedtstof fra panden.
 
Hakkede tomater, vand og krydderier tilsættes og det simrer 5 min. Hvis du bruger en rest ris tilsættes de nu, så de kan varme med - Har du nykogte ris, vendes de først i tilsidst. 
 
Grøntsagerne tilsættes. Smag til med sojasauce, evt. mere salt, peber, paprika. Hvis smagen er meget syrlig, kan den evt. rundes af med en halv tsk. sukker, der er stor forskel på smagen fra tomater og paprika.
 
Er klar til servering når grøntsagerne er gennemvarme, men stadig har lidt bid.
 
Server sojasauce og evt. brød til.
 
Velbekomme:-)

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk