Otto ris
En lækker snyde-risotto, som kan laves med en rest ris.
Opskriften giver 6 portioner
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Hvis du ikke har en rest ris, sættes risene først over at koge efter anvisningen på pakken.
Imens hakkes løg og peberfrugt.
En stor pande sættes over middelvarme, olien varmes op, løgene svitses til de er klare. Oksekødet svitser med til det er brunt. Hæld evt. fedtstof fra panden.
Hakkede tomater, vand og krydderier tilsættes og det simrer 5 min. Hvis du bruger en rest ris tilsættes de nu, så de kan varme med - Har du nykogte ris, vendes de først i tilsidst.
Grøntsagerne tilsættes. Smag til med sojasauce, evt. mere salt, peber, paprika. Hvis smagen er meget syrlig, kan den evt. rundes af med en halv tsk. sukker, der er stor forskel på smagen fra tomater og paprika.
Er klar til servering når grøntsagerne er gennemvarme, men stadig har lidt bid.
Server sojasauce og evt. brød til.
Velbekomme:-)