Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Pastaplader. Hjemmelavede

Det er nemt at lave sin egen pasta

Indtastet 12. januar 2012 af: Leif Andersen

Du følger nu Leif Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Leif Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Bland melet sammen. Tilsæt æg og rør ægget i lidt efter lidt.
Hvis dejen er for tør brækker den let. Tilsæt da en anelse vand.
Er det for fugtig, tilsæt en smule mel.
Ælt dejen godt indtil den er glat i overfladen.
Sæt i køleskabet 1/2 times tid.
Tag pastaen ud af køleskabet og tryk den godt flad. Fold dejen flere gange og tryk flad igen til dejen begynder at blive "plastisk" i udseende.
 
Rul dejen ud på et bord med en kagerulle. Del evt. dejen i 2-3 stykker først.
Bruger du pastamaskine, så start ved største valseafstand og kør dejen igennem nogle gange. Sæt valseafstanden ned og kør igennem igen. Gentag til dejen er kørt igennem på en af de mindste afstande, dvs. når dejen er så tynd at du begynder at kunne se igennem den.
Skær dejen ud i plader af passende størrelse, eller lav andre typer pasta af den.
Koges i 2-3 minutter.

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk