Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Peanut cookies

Super sprøde og lækre cookies, som tilmed er meget lette at lave. Alle ingredienser er Low FODMAP (kulhydrater der kan give uro i maven), gluten- og laktosefri.

Indtastet 12. februar 2014 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Kilde levmedibs.blogspot.dk

Rør alle ingredienser sammen, det er nemt med en håndmikser med dejkroge. Dejen er ret smuldrende, men kan trykkes sammen.

Tril små kugler af dejen og sæt dem på bagepapir. Tryk dem lidt flade med en gaffel, det kan godt være de skiller lidt og lige skal trykkes lidt sammen med fingrene.

Bag midt i ovnen ved 175 grader 10-12 min. De skal ikke tage ret meget farve, men gerne se lidt tørre ud i overfladen. De er helt bløde når de er varme, men bliver meget sprøde når de er kølet af.

 

Note: Smager ikke ret meget af peanuts, selvom det er hovedingrediensen. Alle kan lide dem, men jeg synes de er rigeligt søde, så jeg vil nok skære sukkeret ned til 200 gram næste gang. Evt. vil det være lækkert med et drys salt på toppen, f.eks. Maldon eller anden flagesalt.

  175 °C   10 minutter

  175 °C   10 minutter

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk