Persillerodssuppe
Ingredienser
25 | g | Løg i tern |
2 | spsk | Olivenolie |
1 | kvist | Timian, frisk |
450 | g | Persillerod, rå |
1 | ltr | Bouillon |
1 | dl | Vand |
2 | spsk | Hampefrø, afskallede |
Løg sauteres klare i olie med timian.
Persillerod tilsættes, hvorefter det hele vendes rundt.
Bouillon tilsættes.
Suppen koges igennem til persilleroden er møre.
Vand og hampefrø blendes glat, hvorefter det tilsættes suppen.
Suppen blendes cremet.
Smages til.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 151 kJ |
Kalorier | 36 kcal |
Fedt | 2 g |
- mættede | < 1 g |
- enkeltumættede | 1 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 4 g |
- heraf sukker | < 1 g |
Kostfibre | 1 g |
Protein | 1 g |
Salt | - |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 portioner (406 g)