Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Pizzadej med hamepmel

Indtastet 16. august 2018 af: Møllerup Gods

Du følger nu Møllerup Gods


Du vil nu modtage en email hver gang Møllerup Gods indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Tænd ovnen på 225 grader varmluft og lad bagepladerne blive i ovnen, så de er varme, når  pizzaerne skal ind.

Opløs gæren i det lunkne vand og rør.

Tilsæt salt og mel og rør godt.

Den tynde dej smøres nu ud på bagepapir, først til sidst kommes pizzaen på bagepapiret på den varme bageplade. Lav pizzaerne i valgfri størrelse i en højde ½-1 cm (vi anbefaler, at du deler dejen til 3 pizzaer på 3 bageplader).

Brug en spiseske til at smøre dejen ud med.

Kom fyld på og bag i ovnen ved 225 grader varmluft (el 250 grader uden varmluft) i ca 15 min. Fyldet må ikke være for vandet!!

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk