Porretærte med kylling

Indtastet af:

Opskriften giver 4

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Sådan gør du

Pensl en tærteform 24 cm i diameter med 1 tsk. af olien.
Kom resten af olien i en skål med hvedemel, rugmel og salt.
Brug evt. en foodprocessor, det er hurtigst.
Saml dejen med æg og vand.
Lad dejen hvile tildækket 30 min. i køleskab.

Tryk dejen lidt ud på et meldrysset bord.
Drys lidt mel over og udrul dejen med en kagerulle.
Kom dejen i formen.
Forbag bunden 10 min. i en forvarmet ovn ved 175 grader på midterste ovnribbe.

Rens og skyl porrerne godt.
Skær dem i tynde skiver.
Kog dem op 3-4 min. i usaltet vand.
Riv gulerødderne.

Rør kyllingebryst skåret i tern, porrer, gulerødder, æg, mælk, salt, peber og ost sammen. Fordel massen i tærteformen.
Bag tærten ca. 45 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe til den er gennembagt og gylden. 

Serveres med en god blandet grov grøn salat til 

  175°   45 min

Opskriften tilhører kategorien:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk