Proteinboller
Glutenfri protein boller - 6 stk - der smager som rigtig brød

Ingredienser
0,5 | tsk | Salt, bordsalt |
3 | spsk | Chiafrø |
3 | spsk | Fiberhusk |
0,5 | tsk | Bagepulver |
0,5 | tsp (us) | Akaciehonning, Svansø |
5 | spsk | Solsikkekerner |
250 | g | Cremet Økologisk Skyr Naturel - Stay Strong - Skånemejerierne |
25 | g | Økologisk Glutenfri havregryn |
Bland først skyr med husk - således at de kan suge væske - bland de øvrige vare i og lad dejen stå i 5 min
Form 6 boller - tryk dem lidt flade
Bages ved 160 grader i 30 min
160 °C 30 minutter
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 986 kJ |
Kalorier | 235 kcal |
Fedt | 12 g |
- mættede | 2 g |
- enkeltumættede | 3 g |
- flerumættede | 6 g |
Kulhydrater | 11 g |
- heraf sukker | 2 g |
Kostfibre | 11 g |
Protein | 12 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 stk (58 g)