Proteinboller

Glutenfri protein boller - 6 stk - der smager som rigtig brød

Indtastet af:
Kilde: Carrotstick

Opskriften giver 6 stk

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Bland først skyr med husk - således at de kan suge væske - bland de øvrige vare i og lad dejen stå i 5 min 

Form 6 boller - tryk dem lidt flade 

Bages ved 160 grader i 30 min 

  160°   30 min   40 min ialt

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk